Магнітна буря накриє всіх: чим небезпечний цей удар

15 листопада 2021, 18:59
Прогноз магнітних бур на листопад 2021 попереджає, що початок робочого тижня буде небезпечним: геомагнітні збурення 16 і 17 листопада вдарять по здоров'ю.
Магнітна буря 16 листопада 2021 як пережити
Магнітна буря 16 листопада 2021 - як пережити / 1zoom.ru

Магнітні бурі набирають обертів: магнітна буря 16 листопада 2021 вийде на пік у чотири бали у другій половині дня. Вона принесе з собою мігрені, проблеми з концентрацією і сном, скачки тиску і перепади настрою.

Несприятливий період триватиме два дні. Магнітна буря 17 листопада 2021 також коливатиметься в діапазоні від трьох до чотирьох балів. Вона буде провокувати підвищену стомлюваність і почуття апатії. Проблеми зі сном посилять також повний місяць і місячне затемнення в листопаді 2021, що якраз наближаються.

Дві магнітні бурі поспіль негативно вплинуть на нашу нервову, кровоносну, серцево-судинну системи. Тому варто заздалегідь подбати про своє самопочуття – як мінімум, постаратися виспатися у ніч із неділі на понеділок.

читайте такожЗнижує тиск вже за 15 хвилин: названий червоний напійЗ раціону варто виключити стимулюючі напої та шкідливі продукти. При необхідності можна випити заспокійливі або седативні препарати – щоб знизити почуття тривожності і загальну дратівливість.

Якщо є схильність до гіпертонії, то необхідно частіше міряти тиск. Усі показання треба записувати в спеціальний щоденник, із яким пізніше варто звернутися до лікаря. На підставі цих даних доктор підбере індивідуальні ліки, які в майбутньому допоможуть легше переносити симптоми магнітних бур.

Наступна, остання цього місяця, сильна магнітна буря триватиме з 28 по 30 листопада. На піку вона може досягати 5 балів, на спад вона повинна піти на третю добу.

Раніше ми писали про те, що робити, якщо болить голова при магнітних бурях. Медикаменти при головному болю – не завжди є кращим рішенням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти