Новий роман, покупка квартири та підвищення статусу: гороскоп на січень 2022 року для Терезів

25 грудня 2021, 05:10оновлено 4 січня 2022, 07:32
Тема нерухомості, сім'ї, місця проживання - найсильніша в січні у Терезів. Ви можете поїхати на батьківщину, вирішите побудувати будинок або купити землю.
гороскоп
Докладний гороскоп на січень 2022 для Терезів від Анжели Перл / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на січень 2022 року для Терезів.

Будинок і сім'я будуть головною темою першого місяця нового року для представників знака, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. В кінці місяця варто остерігатися сварки з близькими, а з 18 січня з'являться нові фінансові можливості.

2 січня - молодик в четвертому домі гороскопу. У цьому секторі збираються три планети - Меркурій, Плутон і Венера і два світила - Сонце і Місяць. Це сектор будинку, сім'ї, нерухомості.

"Або ви проведете два тижні вдома зі своєю родиною, або ви будете займатися якимись питаннями, що стосуються будинку і нерухомості. Може, ви вирішили переїхати, будете купувати або продавати квартиру, може, ви займетеся ремонтом на новорічних святах. Або вас чекає новина від членів сім'ї, можуть приїхати батьки або ви самі поїдете їх відвідати. Буде поповнення в родині - новина про вагітність, покупка домашньої тварини. Також програються будь-які питання, що стосуються комфорту, наприклад, покупка побутової техніки", - свідчить гороскоп на місяць.

3 січня Меркурій змінює знак і входить в п'ятий дом гороскопу - це сектор любові, задоволень, відпочинку, відпустки, радості.

"Ви можете поїхати на відпочинок, причому в місце, в якому ви вже були, оскільки Меркурій розвертається в ретроградний рух з 14 січня по 4 лютого", - зазначила астролог.

Деякі Терези можуть зустріти любов, завести новий роман, є шанс відновити старі стосунки. Перл попередила, що п'ятий дом - це не сектор шлюбу. Найімовірніше, стосунки будуть легкими, романтичними і без зобов'язань.

17 січня - повний Місяць в десятому домі роботи і кар'єри. Можуть прояснитися питання, про які ви не знали. Також у Терезів зміниться статус у стосунках, представники знака можуть вирішити з'їхатися з партнером, вступити в шлюб, розлучитися.

Повня може дати публічність. Терези можуть виступати перед великою аудиторією, зайнятися рекламою. Є ризик того, що доведеться захищати свою репутацію. Можливе підвищення по службі або ви очолите свій власний бізнес.

читайте такожГороскоп на картах Таро на грудень 2021 для повітряних знаків - Терезів, Водоліїв і Близнюків

18 січня Уран, який із середини серпня був ретроградним в секторі фінансів у Терезів, розгортається в прямий рух.

"Півроку Уран загальмовував фінансові справи. Зазвичай мова йде про одну велику суму. Також це стосується "чужих" грошей - кредитів, погашення податків, кредитних карт. Можливо ви чекали якихось грошей, розділу майна, страхових виплат. Тепер вся ця історія або закінчиться, або зрушиться з місця з 18 січня", - сказала астролог.

Уран часто відкриває якісь фінансові можливості. Тим більше що 19 січня в цей же сектор входить місячний кармічний вузол Раху.

"Він входить у восьмий дом гороскопу на півтора року. У найближчі кілька років фінансове становище буде змінюватися дуже сильно, ви можете вийти на інші фінансові висоти, загасите великий кредит, отримаєте спадщину, будуть хороші доходи від інвестицій. Раху завжди збільшує суму та розширює можливості", - розповіла астролог.

25 січня Марс - планета сміливості, активності, руху - входить в четвертий дом гороскопу.

"Тема нерухомості, сім'ї, місця проживання - найсильніша в січні у Терезів. Ви можете поїхати на батьківщину, вирішите побудувати будинок, купити землю. До речі, угоди краще оформляти після 7 лютого, коли Венера та Меркурій розвернуться в прямий рух", - порадила Анжела Перл

Марс в негативі може 25 січня дати конфлікт, сварку в сім'ї.

читайте такожРетроградна Венера 2021-2022: дати і що категорично не можна робити

29 січня Венера - планета любові та грошей - розвертається в прямий рух в четвертому домі гороскопу. У Терезів все піде гладко - вони зможуть домовитися з потрібними людьми з будь-якого питання, що їх цікавить.

"Хтось із ваших родичів може вас познайомити із тим, в кого ви закохаєтесь. Зустріч також може відбутися безпосередньо у вашому будинку або поруч з місцем, де ви живете. Для тих Терезів, які вже в шлюбі, Венера внесе гармонію у стосунки, обстановка вдома стане комфортнішою. Після 29 січня до Терезів прийде відчуття безпеки", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти