У моду на зиму 2022 прийшли теплі светри невимовної краси, в яких зима пройде непомітно

26 листопада 2021, 15:18
Наймодніші светри осінь-зима 2022 - це в основному укорочені моделі. Але не тільки!

Жіночі светри повернулися в моду, і не тільки тому, що землю накриває зима і змушує всіх утеплятися. Просто светри, нарешті, вийшли з тіні, і стали помітними на подіумах – на них роблять акцент, а не ховають під курткою, пальтом або плащем. Звичайно ж, не останню роль в цій маленькій революції зіграла пандемія, яка піднесла до небес повсякденний одяг.

Модні светри 2022 підкорять вас яскравими барвами, оригінальним і сміливим дизайном, а також ніжністю, яку можна порівняти з дотиком рук дорогої серцю людини.

І навіть якщо ви шукаєте теплі светри на роботу, то обов'язково знайдете собі приголомшливий варіант, який заслуговує на оплески.

Водночас наймодніші светри осінь-зима 2022 - це в основному укорочені моделі. Щоправда, дивлячись на кроп светр, може здатися, що зігрітися в ньому навряд чи вдасться. Але зате укорочений светр оверсайз або звичайний – це знахідка для тих, хто носить спідниці і штани з високою талією. Таким чином, в мороз і холод ви зможете виглядати витончено та ультрасучасно!

Модні светри 2022
Модні светри 2022 / Instagram

Тільки не хвилюйтеся! Укорочені светри - це не єдина модна тенденція зими 2022. Також в цю холодну пору Мода зима 2022 широко відчинила двері типовим моделям оверсайз. Светри оверсайз жіночі можна носити з чим завгодно. Особливо ефектно такий светр поєднується з мініспідницею і масивним взуттям – цей тренд точно припаде до душі молоді.

Модні светри 2022
Модні светри 2022 / Instagram

Крім того, в моді водолазки – великі й обтислі. Якщо ви любите одягатися просто, лаконічно і зі смаком, то модні водолазки 2021 року стануть для вас порятунком і кращою базою для повсякденних образів.

Модні светри 2022
Модні светри 2022 / Instagram

Довгі кардигани жіночі 2021 стали популярними ще минулої зими, а зараз їх обожнюють. У них багато хто закохався за те, що вони дуже теплі й зігрівають з ніг до голови. Крім того, вони багатофункціональні: вони гарно поєднуються з джинсами, класичними штанами, сукнею і спідницею будь-якої довжини. Крім того, модно носити кардиган під піджаком – звичайно, це трохи незвично і подекуди дуже дивно, але це свіжий тренд.

Модні светри 2022
Модні светри 2022 / Instagram

Які светри у моді 2022 - головні тренди:

  • Довгі светри
  • Светри оверсайз
  • Довгі кардигани
  • Широкі светри-водолазки
  • Обтислі водолазки
  • Светри з вирізом
  • Кроп светри
  • Светри з оригінальним дизайном

Детальніше про те, які кардигани в моді, розповіла в сюжеті дизайнер Айна Гассе:

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти