У моду на зиму 2022 увійшли приголомшливі теплі сукні, в яких холоднеча буде милою

14 листопада 2021, 20:44
Модні сукні осінь-зима 2022 пасуватимуть усім – головне, знайти для себе ідеальний варіант, в якому ви почуватимете себе на сьомому небі від щастя.

Красиві трикотажні сукні чимало жінок обожнюють за те, що як тільки улюблену модель знайдено, то вона відразу ж стає основою безлічі образів. А про зручність цього елемента жіночого гардероба, який стає популярним з приходом холодів і морозів, ходять легенди. Тому абсолютно передбачувано стильні теплі сукні 2021 2022 опинилися на вершині осінньо-зимового модного Олімпу.

І якщо ще кілька сезонів тому, коли сукні трикотажні повернулися в моду, їх носили тільки найсміливіші жінки, то сьогодні кожна модниця точно має в своїй шафі щонайменше одну теплу сукню жіночу, бо встояти перед цією приголомшливою красою практично неможливо.

Зараз, коли мороз пішов у наступ, трикотажні теплі сукні на зиму 2021 2022 стають для нас джерелом радості і щастя, адже в будь-яку погоду вони дозволяють нам виглядати стильно й елегантно.

Модні сукні осінь-зима 2022 пасуватимуть усім – головне, знайти для себе варіант, в якому ви почуватиметеся на сьомому небі від щастя. У моді варіанти міні, міді і максі найрізноманітніших відтінків, тому кожна жінка має шанс увійти в зиму і пройти через неї у в'язаній або трикотажній сукні.

Звичайно, трикотажні сукні осінь-зима 2021 2022 довгі і до колін найбільш популярні тоді, коли кругом мороз і холоднеча. Проте, довжина - не єдиний критерій, на який варто орієнтуватися, адже все ще у тренді оверсайз. Тому якщо хочете йти в ногу з модою, шукайте сукні, які здаються на кілька розмірів більше, ніж потрібно вам.

Модні теплі сукні на зиму 2022
Модні теплі сукні на зиму 2022 / Instagram

Що стосується кольорів, то дуже популярні моделі приглушених кольорів, таких як бежевий, чорний або сірий. Втім, це класика. Але девіз сезону Мода осінь-зима 2021 2022 в тому, щоб наше життя стало яскравішим, щоб в ньому з'явилися радісні емоції й відчуття свята. Таким чином, сукні трикотажні зимові червоного, зеленого, синього, блакитного, фіолетового, помаранчевого, коричневого і жовтого кольорів теж заслуговують на вашу увагу.

Модні теплі сукні на зиму 2022
Модні теплі сукні на зиму 2022 / Instagram

Класичні трикотажні сукні-водолазки в сезоні зима 2022 зіткнуться з гідним конкурентом – сукнями з комірами поло. Завдяки ефектному комірцю модні трикотажні сукні для дівчат отримали певний спортивний відтінок, а це, своєю чергою, дарує неоціненні відчуття легкості та свободи.

Модні теплі сукні на зиму 2022
Модні теплі сукні на зиму 2022 / Instagram

А якщо ваша душа вимагає лаконічних силуетів, то зверніть увагу на короткі трикотажні сукні. Візуально вони трохи схожі на подовжені светри оверсайз. Зазвичай мінісукні трикотажні закінчуються десь посеред стегна, але завдяки посадці вони все одно не надто сексуальні, тому відмінно пасують для повсякденного життя. У поєднанні з ботфортами отримаєте ефектний і неповторний образ на зиму 2022.

Модні теплі сукні на зиму 2022
Модні теплі сукні на зиму 2022 / Instagram

У цьому сюжеті можете дізнатися, що радить носити восени і взимку відомий дизайнер Андре Тан і телеведуча Катя Осадча:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти