У моду на зиму 2022 увійшли пуховики божественної краси, які зігріють у тріскучий мороз

15 листопада 2021, 20:31
Жіночі пуховики в останні кілька років не виходять з моди, бо вони дуже зручні, в них тепло, і їх легко поєднувати з будь-яким одягом.

Мода зима 2022 чудова тому, що, нарешті, ми можемо красиво і стильно вдягатися. Попри те, що пандемія не закінчилася, речі вже не висять самотньо в наших шафах. Звичайно, ми все ще віддаємо перевагу зручності й універсальності, але вже не готові постійно носити домашній одяг.

Ба більше: нам раптово стало важливо, щоб верхній одяг відповідав останнім тенденціям, і модні пуховики 2022 жіночі в цьому списку опинилися на першому місці, адже ось-ось сніг і морози стануть повсякденною реальністю.

Жіночі пуховики в останні кілька років не виходять з моди, бо дуже зручні, в них тепло, і їх легко поєднувати з будь-яким одягом. До того ж, на тлі інших варіантів зимового верхнього одягу вони не кусаються в ціні, а виглядають стильно й ефектно! І їх абсолютно не псує зайва мішкуватість, об'єм і трохи примітивний силует, адже пуховики люблять не за це!

Наймодніші забарвлення - яскраві та соковиті, а також металік. На особливу увагу заслуговують класичні чорний, бежевий, білий і верблюжий кольори.

У сезоні зима 2021-2022 на нас чекає приголомшливий вибір пуховиків. Зокрема, дизайнери створили для нас безліч елегантних моделей, які цілком можуть конкурувати з пальтами.

Крім того, жіночі пуховики оверсайз поки не збираються залишати вершину модного Олімпу, і якщо торік ви щось схоже вже придбали, то можете сміливо продовжувати насолоджуватися цією красою.

Щоправда, стильні пуховики оверсайз 2022, як і інші моделі, вражають дизайном – вони прикрашені написами, малюнками, блискучими елементами і навіть штучним хутром.

Пуховики зима 2021 2022
Пуховики зима 2021 2022 / Instagram

Також у тренді короткі пуховики зима 2021 2022, які стануть знахідкою для молоді. Якщо вам будь-яке море до колін і не страшні ніякі морози, лиш аби продемонструвати свою фігуру, тоді ви будете від них у захваті, адже у продажу можна знайти гори яскравих і неординарних варіантів і каптуром або ефектним великим коміром. Писк сезону - пуховики короткі жіночі з хутром.

Пуховики зима 2021 2022
Пуховики зима 2021 2022 / Instagram

Подовжені жіночі пуховики зима 2021-2022 у вигляді пальта стануть порятунком для тих, хто обожнює ховатися від морозу максимально – в них буде тепло й затишно в будь-яку погоду. А ще пуховики максі давно завоювали серця багатьох жінок елегантного віку - крім того, що вони відмінно зігрівають, в них легко вдається виглядати модно і стильно.

Пуховики зима 2021 2022
Пуховики зима 2021 2022 / Instagram

Модні пуховики зима 2021-2022 - це і стьобані моделі, оригінально і неповторно прошиті уздовж і поперек. Стьобані пуховики тільки набирають армію прихильниць, але навіть не сумнівайтеся – найближчими кількома сезонами саме вони будуть головними на передовій моди, тому ризикуйте і сміливо інвестуйте саме в них. Їх головною перевагою є те, що на тлі мішкуватих "сестер", вони витонченіші. Деякі моделі йдуть з паском і візуально нагадують сукню, а це для зими – щось неймовірне і божественне!

Пуховики зима 2021 2022
Пуховики зима 2021 2022 / Instagram

У цьому сюжеті можете дізнатися, які пальта радить носити дизайнер Олена Голець:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти