"Його пісня заспівана": Влад Росс спрогнозував швидке повалення Путіна

6 вересня 2022, 16:01
З 9 серпня триває сприятливий час для того, щоби позбавити влади господаря Кремля Володимира Путіна.
Володимир Путін, Влад Росс
Влад Росс озвучив гороскоп для Путіна / Фото УНІАН

Астролог Влад Росс заявив, що 9 серпня почався найсприятливіший період для повалення російського диктатора Володимира Путіна, а триватиме він до 18 вересня.

За словами фахівця, на з'єднанні Марса та Урана з вузлами долі відбудеться якісний великий перелом у війні України і РФ. Це якраз і сталося в серпні, коли в Криму стали звучати вибухи на військових об'єктах.

"До того ж, в акурат 9 серпня почалося "Лебедине озеро" – льодове шоу за участю Тетяни Навки, дружини Пєскова. До 18 вересня – найкращий час, щоб скинути мерзотника нинішньої епохи, покидька Російської Федерації, бункерного щура. Його пісня заспівана - він загнаний в кут і дихає на ладан", - зазначив Влад Росс у коментарі Главреду.

Раніше Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами.

Також, за словами астролога, повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом Росса, вже за рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Як повідомляв Главред, астропсихолог Валентина Вітрох вважає, що на Путіна чекає насильницька смерть, смерть у психіатричній лікарні або смертельна хвороба.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв також склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля і чи вкоротить він собі віку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти