Куватимуть гроші та пробиватимуть стіни: Таро прогноз для Близнюків на 2022 рік: Таро прогноз для Близнюків на 2022 рік

30 грудня 2021, 07:40оновлено 4 січня 2022, 07:27
Жовтень 2022 стане для Близнюків переломним моментом. Правильно ухвалені рішення приведуть до того, що в листопаді збудуться всі мрії, свідчить гороскоп Таро.
таро, карти таро
Гороскоп Таро на рік 2022 для Близнюків обіцяє їм багато романтики в липні / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на картах Таро для Близнюків на весь 2022 рік.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, найважливішими місяцями наступного року Тигра будуть липень, серпень і вересень, а в жовтні Близнюки ухвалять остаточне рішення, свідчить Таро прогноз.

Карта січня 2022 - 8 пентаклів

Карта винагород за роботу. Близнюки в перший місяць нового року "куватимуть гроші". Буде багато роботи, клієнтів і доходів. Представники знака добре зароблять у січні, каже таро прогноз.

Карта лютого 2022 - Маг

У Близнюків будуть всі ресурси - навички, знання, гроші, бажання - для того, щоби почати щось нове. Порада - зробити перший крок до мети. Якщо ви щось планували здійснити, але не наважувалися, то лютий - ваш місяць для нового старту. Будь-які ідеї ви зможете матеріалізувати.

Карта березня 2022 - 5 жезлів

Це кризова карта. Легко в березні не буде, потрібно буде попрацювати. У вас буде перешкода, але і можливість її подолати.

"Ви зможете пробити цю стіну", - говорить гороскоп на картах Таро.

Карта квітня 2022 - 4 кубків

На Близнюків чекає неквапливий місяць, буде можливість насолодитися відпочинком. Карта радить провести квітень в своє задоволення і можливо відмовитися від пропозицій, навіть якщо вони будуть здаватися привабливими.

читайте такожТаро прогноз для Тельців на 2022 рік: астролог назвала найдоленосніші місяці

Карта травня 2022 - 9 жезлів

Карта отримання результату, коли ви вже пройшли через щось і вистояли. Кульмінація процесу в якихось фінансових справах. Роль зіграє чоловік - Телець, Діва або Козеріг.

Карта червня 2022 - Лицар пентаклів

Стабільне фінансове становище, рух грошей. Ви можете інвестувати і отримати нове джерело доходів.

Карта липня 2022 - 8 мечів

Обмеження. Але не даєте собі рухатися ви самі, ваш страх і побоювання. Найімовірніше, ця ситуація стосуватиметься партнерства або стосунків. Карта означає якусь залежність - ви будете або боятися втратити стосунки, або при новому знайомстві Близнюки будуть занадто стримувати себе і показувати лише кращі свої якості. Липень може бути дуже романтичним місяцем для Близнюків. На представників знака чекають побачення і курортні романи. Близнюкам, які вже в шлюбі, варто влаштувати другий медовий місяць.

Карта серпня 2022 - 4 мечів

Близнюкам потрібно відпочити, виспатися, піти у відпустку. Період очікування чогось, говорить прогноз на картах Таро.

Карта вересня 2022 - 3 мечів

Анжела Перл попередила, що у вересні Близнюки можуть отримати якусь новину, яка їх засмутить. Ви можете дізнатися про зраду у вас за спиною. Події розвиватимуться дуже стрімко.

Карта жовтня 2022 - Мир

Цикл добіг кінця та очікується перехід на новий. Це може бути отримання диплома, народження дитини, підвищення на роботі, відкриття власного бізнесу. У Близнюків буде тріумфальне завершення процесу і перехід на новий рівень.

читайте такожТріумф, щедрі подарунки та внутрішнє пробудження: Таро прогноз для Терезів на 2022 рік

Карта листопада 2022 - 10 кубків

Життя битиме ключем. Бажання здійсняться, причому навіть в більшому обсязі, ніж ви думали. Збудеться все, про що ви мріяли, і наповнить вас емоційно. Поруч будуть люди, які вас люблять, підтримують і радіють за вас.

Карта грудня 2022 - 5 кубків

У грудні Близнюки будуть сумувати за кимось. Можливо місяць принесе сумну новину. Представники знака можуть зіткнутися із заздрістю або байдужістю близьких.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти