Головні модні тенденції зима 2021-2022: як одягатися в мороз і холоднечу тепло та красиво

12 листопада 2021, 08:36
Спортивний одяг, який допоміг нам пережити жахливу зиму 2020-2021, не зник з нашого життя безповоротно, але вже не є головним у ньому!

Торішня зима була повністю присвячена спортивному і домашньому одягу, але нинішня холодна пора буде інакшою. Всі ми, нарешті, встали з дивана, вийшли з дому, і нам більш ніж коли-небудь подобається красиво і модно вдягатися. А дизайнери одягу, здається, потрудилися на славу і багато в чому перевершили себе. Саме тому тренди зима 2022 вражають і не залишають шансів виглядати понуро в сніг і холоднечу.

Звичайно, спортивний одяг, який допоміг нам пережити жахливу зиму 2020-2021, не зник з нашого життя безповоротно, та й це було б занадто несправедливо стосовно нього. Але деякі зміни таки сталися.

Зокрема, щоб виглядати модно прийдешньої зими, потрібно спортивні костюми жіночі поєднувати з пальтами і піджаками оверсайз. Крім того, ви можете сміливо носити толстовки і піджаки – разом вони стануть базою для чудового образу.

Також ви можете поєднувати блейзер з ефектною обробкою у спортивному стилі і довгу плісировану спідницю. Здається, ці модні луки осінь-зима 2022 "притягнуті за вуха", адже поєднується непоєднуване. Однак, в цьому великий задум її величності Моди.

Зимова мода 2022 робить ставку на сміливі експерименти, несподівані "дуети" і контрасти, і ці правила будуть головними найближчим часом. Ми сьогодні розповімо вам про те, що модно взимку 2022.

Що носити взимку 2021 2022

Якщо на порозі лютої пори вас хвилює питання про те, чим дихає вулична мода зима 2021 2022, то наші поради щодо стилю стануть для вас "чарівною паличкою", яка підкаже, що купувати і що з чим поєднувати.

Спорт плюс класика

Тенденції зима 2021-2022 - це коли ви поєднуєте штанний костюм і толстовку, трикотажний светр у спортивному стилі та плісировану спідницю, спортивний костюм і пальто, худі і піджак оверсайз, спідницю плісе та жакет у стилі мілітарі.

Модні тенденції зима 2021 2022
Модні тенденції зима 2021 2022 / Instagram

Спідниці в стилі нульових

Якщо добре пошукати, то напевно в шафі на верхній полиці ви знайдете спідницю довжиною до колін з 2000-х. Мода зима 2022 широко відчинила їм двері. Носіть модні спідниці до колін зі светрами оверсайз і черевиками на грубій підошві – вийде жіночно і жорстко одночасно, і це те, що цінується взимку.

Модні тенденції зима 2021 2022
Модні тенденції зима 2021 2022 / Instagram

Total black

Чорний колір вривається на вершину моди, тому саме час провести ревізію свого гардеробу і вибрати все чорне. Тепла куртка, штани, светр, чоботи, сумка в чорному кольорі здатні створити незабутній ансамбль, який підійме ваш стиль на новий рівень.

Модні тенденції зима 2021 2022
Модні тенденції зима 2021 2022 / Instagram

Бежевий

Щоб взимку виглядати чарівно, орієнтуйтеся на речі бежевого кольору. А якщо додасте ще червоний, то будете на висоті. Це можуть бути теплі сукні, штани, пальта, спідниці, пуховики і шубки тедді кольору від червоного до насиченого бордового і від світло-бежевого до темно-бежевого і хакі. Будь-яке поєднання дасть дуже вдалий лук на зиму 2022.

Модні тенденції зима 2021 2022
Модні тенденції зима 2021 2022 / Instagram

Монохромність

З точки зору стилю, будьте простими. Для сучасного образу поєднуйте штанний костюм з сумкою того ж відтінку. Монохромність - це тренд! Можете сміливо купувати штанні костюми кольору фуксії, кобальту або апельсина, а також оксамитові варіанти, в яких зима буде в радість!

Модні тенденції зима 2021 2022
Модні тенденції зима 2021 2022 / Instagram

Базовий гардероб на зиму 2022

Якщо хочете знати, як одягатися взимку тепло і красиво, радимо орієнтуватися також на базові речі, без яких прийдешня зима немислима:

  • Широкі шкіряні штани
  • Теплий светр з високим коміром і блискавкою
  • Довга бежева трикотажна сукня
  • Чорне пальто до колін
  • Велика сумка
  • Чорні штани з розрізом
  • Чорний класичний блейзер
  • Біла сорочка оверсайз
  • Кардиган з V-подібним вирізом
  • Високі черевики на грубій підошві
  • Чорний пуховик
  • Довга трикотажна спідниця
  • Чорна сукня-сорочка
  • Толстовка
  • Універсальний шарф-хустка

У цьому сюжеті можете дізнатися, як створювати модні луки 2021 від відомого дизайнера Андре Тана:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти