Гороскоп для водних знаків Зодіаку на грудень 2021 - Раків, Скорпіонів і Риб

1 грудня 2021, 18:27
19 грудня Венера зупиниться і розгорнеться в ретроградний рух до кінця січня. Як це вплине на життя Раків, Скорпіонів і Риб, розповіла Анжела Перл.
гороскоп
Астрологиня склала гороскоп на місяць для трьох знаків Зодіаку / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2021 для водних знаків Зодіаку - Раків, Скорпіонів і Риб. На Раків чекає шлюб і народження дитини, у Риб буде просто приголомшливе закінчення старого і початок нового року, а у Скорпіонів також почнеться смуга везіння.

Подарунки долі та удача на весь 2022 рік - гороскоп для Раків від Анжели Перл

Розпочнеться місяць розворотом Нептуна, який був ретроградним впродовж п'яти місяців.

Нептун - це наші мрії, натхнення, духовність, пошук сенсу життя, візуалізація думок. І ця планета буде в дев'ятому домі гороскопу у Раків. Цей дом символізує подорож, навчання, освіту, духовне зростання, віру.

"Якщо ваше навчання стояло на паузі або ви не знали, в якому напрямку рухатися, як використовувати свою енергію та де черпати натхнення, то Нептун нарешті розвернеться 2 грудня. І ви зможете планувати свої поїздки, подорожі, переїзд в інше місто або іншу країну. Ситуація проясниться", - розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

4 грудня - останнє сонячне затемнення в шостому домі гороскопу роботи і здоров'я у Раків.

"Два роки йшли у вас затемнення в цьому секторі. Багато хто міг переглянути роботу, поміняти її, змінити сферу діяльності, змінити колектив. Якщо ви не поспішали з рішенням з приводу роботи або бізнесу, то нарешті доведеться його ухвалити", - сказала експерт.

Якщо ви не працюєте, то потрібно замислится з приводу своїх щоденних обов'язків і режиму життя. Може, ви занадто часто відчуваєте стрес? Затемнення змусить вас зайнятися цим питанням і поліпшити якість життя.

Раки можуть зважитися кинути палити, вживати алкоголь, відмовитися від будь-яких інших шкідливих звичок і зробити вибір на користь хорошого здоров'я та самопочуття.

читайте такожЛюбовний трикутник, ризик і втрата грошей: про що попереджає Водоліїв гороскоп на грудень 2021

14 грудня Меркурій змінює знак і входить в ваш сьомий дом гороскопу. Ви можете отримати звістку, потрібну інформацію.

Сьомий дом - це відносини, шлюб, розлучення, інші люди, з якими ви взаємодієте.

"Якщо це не стосується романтичних відносин, то торкнеться ділових зв'язків. На Раків чекає угода, договір купівлі-продажу, контракт", - сказала астролог.

Цього ж дня Марс входить в шостий дом роботи. Марс дасть енергію і сміливість рішуче діяти. Раки розчистять будь-які завали в своєму житті, розрубають будь-які конфлікти і розв‘яжуть всі проблеми.

19 грудня Венера зупиняється і розгортається в ретроградний рух до 29 січня в сьомому домі любові, шлюбу, зустрічей, переговорів.

"Венера символізує любов і гроші. Тож, все, що стосується фінансових відносин з людьми або організаціями, романтичних стосунків, Раки будуть переглядати і оцінювати до кінця січня. Якщо ви з кимось познайомитеся в цей період, то після 29 січня найімовірніше побачите цю людину в іншому світлі", - сказала Анжела Перл.

Наслідки свого вибору і рішень Раки побачать вже в лютому 2022 року, свідчить гороскоп на грудень 2021.

Астролог радить не вступати в шлюб, не робити уколи краси в період ретроградної Венери.

Найбільше вплив ретроградної Венери відчують ті Раки, які народилися 18 липня.

19 грудня буде повний місяць в дванадцятому домі гороскопу у Раків. Представники знака візьмуть тайм-аут, виділять час для себе і для відпочинку. Ракам може відкритися таємниця з минулого або вони поставлять хрест на якійсь ситуації.

29-30 грудня Юпітер змінює знак і входить в дев'ятий дом гороскопу на весь 2022-й рік. Юпітер - планета удачі, подарунків долі, нових можливостей. Він буде дуже сильним в цьому домі гороскопу і принесе Ракам дари Всесвіту не лише в грудні але і продовж всього 2022 року. На вас чекають поїздки, подорожі, нові знання і зустрічі, шлюб і навіть народження дитини.

Гороскоп для Риб на грудень 2021 року від Анжели Перл

Нептун (планета, яка управляє Рибами) п'ять місяців був ретроградним в першому домі, задкував назад і уповільнював процеси, ставив на паузу всі справи. Якщо з 25 червня у вас щось загальмувалося, то з 2 грудня почне зрушуватися, просуватися вперед, закінчуватися.

Ретроградний Нептун особливо впливав на Риб, народжених з 8 по 14 березня. У цих представників знака могли бути затримки, переноси, паузи в процесах. З 2 грудня Нептун дасть Рибам натхнення в будь-яких творчих процесах.

4 грудня - сонячне затемнення в десятому домі кар'єри, досягнень, мети, репутації.

Два роки йшли затемнення у Риб в цьому секторі. Якщо ви ще думаєте, в якій сфері Вам розвиватися, то це затемнення дасть чітке розуміння, куди йти, і задасть напрямок. Риби отримають шанс отримати підвищення, новий статус.

Енергія у Риб зрушиться - представники знака стануть мобільнішими, почнуть більше подорожувати в найближчі два роки, можуть навіть переїхати в іншу країну.

14 грудня Меркурій входить в одинадцятий дом гороскопу. Це друзі, колеги, коло спілкування. Меркурій дасть Рибам нові знайомства і багато спілкування з цікавими людьми.

Рибам варто бути обережними - можливим є протистояння або конфлікт з батьками або начальством.

19 грудня Венера зупиняється в одинадцятому домі гороскопу і починає рух у зворотному напрямку.

"У цей час Рибам доведеться щось переробляти ще раз, вносити корективи, вкладати кудись гроші, може прийти прибуток за раніше виконану роботу",-сказала астролог і порадила представникам знака не вплутуватися в ризиковані операції.

Венера - планета любові і комфорту. Тому Риби по-новому подивляться на партнера, спадуть рожеві окуляри, не виключено, що настане розчарування.

Венера буде з'єднуватися з Плутоном - планетою інвестицій та великих грошей. Можливо, у ваші проекти захочуть вкласти гроші, але станеться це не раніше кінця лютого-початку березня.

19 грудня буде повний місяць в четвертому домі гороскопу. З'явиться нова інформація, що стосується вашого дому, місця проживання, переїзду. Риби можуть отримати новину від членів сім'ї.

29-30 грудня Юпітер входить в знак Риби майже на весь рік.

"Раннім Рибам Юпітер вже міг дати якісь подарунки цьогоріч і приніс везіння. Тепер всі Риби отримають подарунки в 2022 році. Юпітер часто порівнюють в Дідом Морозом, він сильний, щедрий тР любить обдаровувати риб. Тому 2022 рік буде просто приголомшливим", - резюмувала астролог.

Докладний гороскоп для Скорпіонів на грудень 2021 року від Анжели Перл читайте тут. Як прогнозує астролог, Скорпіонам доведеться провести велику роботу над собою і кардинально змінитися, але в результаті ни них чекає запаморочливий успіх.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти