Від них тільки повніють: дієтологи назвали найшкідливіші напої при схудненні

12 листопада 2021, 05:00
Також експерти назвали напої, які будуть навіть корисні при спалюванні зайвої ваги.
схуднення, напій
Напої, які не варто пити при схудненні / Фото pixabay

Процес схуднення не такий вже простий, оскільки на зниження або підвищення ваги впливають чимало факторів. Одним з них є рідина, яку ви вживаєте.

Якщо ви намагаєтеся схуднути, але все ще купуєте напої в кафе і магазинах, важливо хоча б знати про деякі з найбільш шкідливих видів, писати "ТСН"

Дієтологи склали список з найбільш шкідливих напоїв, які потрібно прибрати з раціону для схуднення:

відео дня

Соки

Придбані в магазині соки містять велику кількість доданого цукру і майже зовсім не містять клітковину, що робить негативний вплив на організм.

читайте такожДієтолог назвала продукти, що викликають здуття живота і заважають схудненнюЦі напої можуть сприяти стрибку цукру в крові, що в підсумку призводить до максимального його зниження, тому ви відчуваєте бажання в ще більшій кількості цукру протягом дня.

Фреші

Хоч їх і рекламують як "здорові напої", але насправді фреші містять інгредієнти, які можуть привести до збільшення ваги.

Солодкі алкогольні напої

Алкоголь калорійний. Він сам по собі може привести до збільшення ваги, якщо його споживати в надлишку. Крім того, алкогольні напої, що містять цукор і додані інгредієнти, є одними з найбільш шкідливих напоїв для схуднення.

Келих червоного вина, мабуть, найкращий вибір, коли справа доходить до алкоголю, кажуть дієтологи.

Холодні кавові напої

Найгірші "злочинці", як правило, зустрічаються в кафе, де кава з вершками, лате і т.д. можуть додати від 500 до 1200 калорій в денний раціон.

Раніше повідомлялося, що колектив італійських і японських вчених склав топ-3 суперпродуктів, які значним чином покращували роботу головного мозку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти