Найгарніший чорний манікюр на Новий рік 2022, який зачарує всіх

21 листопада 2021, 11:45
Колір чорної смородини і ночі у багатьох асоціюється з авторитарністю, силою і безкомпромісністю. Але чорний манікюр на Новий рік 2022 зовсім не агресивний!

Чорний манікюр на Новий пік 2022 пасуватиме ідеально, адже в його основі колір, який символізує Чорного Водяного Тигра – царя наступного року. Щоправда, робити акцент тільки на колір - замало. Дизайн ваших нігтів повинен не тільки поєднуватися з одягом, але і стати нагадуванням про свято, яке відкриє нову дивовижну главу у вашому житті.

відео дня

І навіть якщо ви цінуєте лаконічність і не любите яскравих елементів, ваші чорні нігті на Новий рік 2022 просто зобов'язані убити всіх наповал сяйвом і змусити повірити в диво. Адже цей день витканий з наших надій і бажань, і щоб вони здійснилися, без чудес не обійтися. Хоча є й альтернативний колір манікюру на Новий рік 2022 - у нашому матеріалі Найкрасивіший червоний манікюр на Новий рік 2022, який змусить повірити в диво знайдете безліч ідей для натхнення.

Крім того, якщо ви плануєте зробити для свята елегантну зачіску, то ваш новорічний манікюр 2022 просто зобов'язаний їй відповідати. Тому сміливо фарбуйте нігті в глянсовий чорний колір, і прикрашайте їх. Будете здивовані, але вмить ваші нігті перетворяться на розкішні прикраси, які зачарують усіх, хто їх побачить. "Усе круто з чорним" - саме так ви думатимете щоразу, коли дивитиметеся на свої руки.

Сам собою чорний колір магічний, він заворожує таємничістю і дарує відчуття захищеності. Колір чорної смородини і ночі у багатьох асоціюється з авторитарністю, силою і безкомпромісністю. Напевно, не випадково він займає в сучасному діловому світі ключове місце. Водночас чорний не є агресивним кольором. Ось чому чорний манікюр Новий рік 2022 - приголомшливий варіант не тільки для прогресивної молоді, яка робить виклик суспільству, а й для жінок елегантного віку.

Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022
Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Чорний манікюр на рік тигра в будь-якому разі не похмурий. А ще він гармонійно виглядає на нігтях будь-якої форми та довжини. Усі ті, хто вже давно викреслив зі свого життя нарощування нігтів, будуть у захваті – адже новорічний манікюр на короткі нігті чорного кольору виглядає фантастично. При цьому будь-яка прикраса на таких нігтях буде доречною.

Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022
Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Гарний манікюр на Новий рік 2022 чорний

Новорічний дизайн нігтів 2022 рік – це насамперед усе те, що нагадує про свято. Для цього пофарбуйте нігті чорним лаком, а потім намалюйте ялинку, сніжинки, сніговика, ялинкові іграшки і все те, що у вас викликає приємні думки про новорічну ніч. Чорний манікюр з малюнком стане знахідкою для тих, хто хоче стати центром Всесвіту в новорічну ніч.

Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022
Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Якщо вам подобається чорний манікюр з золотом, або чорний манікюр зі сріблом - просто трішки прикрасьте свої нігті блиском. Крім того, ви можете кілька нігтьових пластин повністю покрити золотим лаком, а решта нехай будуть чорними – таке поєднання надзвичайно виграшне. Це дуже вдалий новорічний манікюр 2022 рік.

Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022
Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Тигр на нігтях цього року актуальний як ніколи, тому всі ті, хто хоче, щоб господар майбутнього року був до них добрим і ласкавим, можуть сміливо малювати його на своїх нігтях. Манікюр тигр стане не тільки прикрасою і родзинкою будь-якого образу, але й додасть вам впевненості в собі, зробить рішучою та сміливою.

Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022
Гарний чорний манікюр на Новий рік 2022 / Instagram

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти