Найгарніший синій новорічний манікюр 2022, від якого складно відірвати погляд

15 листопада 2021, 17:48
Синій колір символізує удачу, тому цей манікюр на Новий рік 2022 догодить не тільки Тигру, але й вам.

У повітрі вже пахне святом, і саме час вибрати манікюр на Новий рік 2022, який гармонійно поєднуватиметься з вашим нарядом і в холодну зимову пору до всього іншого підійме настрій до небес.

відео дня

Якщо ви ще не вибрали, в чому зустрічати 2022 рік Тигра і не знаєте, якого кольору повинен бути одяг, то в нашому матеріалі У чому зустрічати Новий Рік 2022, щоб задобрити чорного водяного Тигра можете дізнатися про це докладніше.

Новорічний манікюр абсолютно не схожий на те, що ми зазвичай звикли бачити на нігтях, бо в ньому багато символізму – ніколи жінки не вкладають в нігті стільки сенсу, надій та очікувань, як в період зимових свят. Нігті на Новий рік 2022 – це маленький ритуал, який повинен перерости в диво!

Манікюр на рік тигра повинен бути з натяком на казку і диво, і він у жодному разі не повинен дратувати тварину, яке царюватиме наступного року.

Крім того, атмосфера, створена для свята, в тому числі і за допомогою дизайну нігтів, дуже важлива. Натхненні й окрилені мріями про красиве майбутнє, яке ось-ось настане, ми щиро повіримо в диво - а дива, як ви знаєте, трапляються тільки з тими, хто в них вірить. Так ось, новорічний манікюр 2022 тигр заздалегідь налаштує вас на казкову хвилю!

Новорічний манікюр 2022 синій
Новорічний манікюр 2022 синій / Instagram

Найголовніший колір манікюру на Новий рік 2022 - синій і всі можливі його відтінки, адже саме він насамперед асоціюється з покровителем року - чорним водяним Тигром.

Новорічний манікюр 2022 синій - на що звернути увагу

Ви будете приємно здивовані, але синій колір символізує удачу, тому синій манікюр на Новий рік 2022 догодить не тільки Тигру, але й вам, адже удача – це те, чого ми одне одному бажаємо і про що мріємо.

Новорічний манікюр 2022 синій
Новорічний манікюр 2022 синій / Instagram

Тільки врах*йте, що синій колір – дуже незвичайний і не дуже доброзичливий в сенсі поєднання з іншими відтінками, тому в манікюрі комбінувати його з іншими кольорами лаку слід дуже обережно.

Новорічний манікюр 2022 синій
Новорічний манікюр 2022 синій / Instagram

Синій новорічний манікюр 2022 - це поєднання глибоких і ніжних відтінків синього з білим і сріблястим лаком.

Новорічний манікюр 2022 синій
Новорічний манікюр 2022 синій / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти